Spoedlijn: 06 54 64 69 65
Sanitair

Sanitair installatie en reparatie

De Installatiemeesters helpen u graag met al uw sanitair. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage of behoefte aan een installatie/renovatie van uw sanitair? Dan staan De Installatiemeesters graag voor u klaar.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het installeren van sanitair en durven ons zelf dan ook gerust vakspecialist te noemen. Voor ons is geen opdracht te complex en komen met onze ruime ervaring altijd tot een efficiënte installatie oplossing. Uiteraard bent u als klant het belangrijkst. Bent u niet tevreden? Dan zijn wij dat ook niet!

Installatie

Het installeren van sanitair is geen eenvoudige klus. De Installatiemeesters zijn specialisten op het gebied van sanitair installatie. Wij gaan samen met de klant in gesprek over de gewenste installatie, geven een compleet onafhankelijk advies en zorgen vervolgens voor een kwaliteit installatie van uw sanitair.

Reparatie

Een lekkage of ander probleem met uw sanitair wilt u natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Wij staan bekend om onze snelle service. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage in uw badkamer dan kunt u met onze spoedlijn bellen. Wij maken dan een schade rapportage en adviseren u in een passende oplossing.

Onderhoud

Voorkomen is beter dan repareren. Bij sanitair is het van belang om het goed te onderhouden. Laat uw sanitair regelmatig controleren om te voorkomen dat u voor verassingen komt te staan zoals vervelende lekkages. De Installatiemeesters vinden het belangrijk om de kwaliteit van u sanitair hoog te houden. Neem dus gerust contact met ons op als u vragen heeft over uw sanitair.

Waarom De Installatiemeesters?
  • Compleet onafhankelijk advies
  • Eerlijke prijzen
  • Luisterend oor
  • Kwaliteit en veiligheid
  • Allround ervaring (ruim 15 jaar)
Neem direct contact op


© Deinstallatiemeesters.nl 2024